DEKORÁCIÓBÉRLÉS MENETE

Az alábbiakban röviden olvashatjátok a rendelés menetét, fizetési módokat, szállítást és átvételt.

Természetesen további kérdések is felmerülhetnek a folyamattal kapcsolatosan, amelyeket a GYIK menüpont tartalmaz részletesen. 

A részleteket a GYIK és majd az ÁSZF tartalmazza.

DECORDREAM logo_fekete_500px

ÉRDEKLŐDÉS LEADÁSA & IDŐPONT FOGLALÁSA​

A honlapon a csomagok bemutatásánál találtok egy megrendelő űrlapot. A megrendelés indítása az űrlap kitöltésével, az esküvő időpontjának és a személyes adatok megadásával, valamint a kiválasztott csomag megjelölésével történik. Az üzenet küldése még nem minősül rendelésnek, csak érdeklődésnek, így nem kötelez semmire.

Ha Nektek könnyebséget jelent, a megrendelést saját email fiókotokból is elküldhetitek. Visszaigazoló emailt ebben az esetben is mindenképpen kapsz tőlünk.

ELŐLEGFIZETÉS

A megrendelésről szóló email beérkezése után ellenőrizzük, hogy a megadott időpontban szabad-e az általatok választott csomag, majd erről egy visszaigazolást küldünk Nektek. Ugyanebben a visszaigazoló emailben elküldjük az Általános Szerződési Feltételeket és a foglalás aktiválásához szükséges előleg befizetéséről szóló Díjbekérőt, aminek megfizetése a foglalás feltétele. Az előleg a bérleti díjból levonásra kerül. Az előleget átutalással tudjátok kiegyenlíteni.

IDŐPONT AKTIVÁLÁSA

Az előleg összegének számlánkra történő beérkezésével a foglalás aktiválódik (így tudjuk biztosítani azt, hogy az időpont és a csomag biztosan a rendelkezésetekre álljon), innentől kezdve az időpont csak a Tiétek. Hátradőlhettek, a dekorációról gondoskodtatok! : ) Amennyiben az előleg összege a díjbekérőt követő 8 munkanap során nem érkezik meg hozzánk, a rendelést semmisnek tekintjük, a foglalást töröljük.

VÉGÖSSZEG KIEGYENLÍTÉSE + KAUCIÓ​

A megjelölt időpont előtt 5 héttel jelentkezünk ismét, ekkor válik esedékessé a kaució és a bérleti díj hátralévő részének kiegyenlítése.

Kauciót azért kérünk, hogy fedezni tudjuk az esetleges sérülés költségét. Természetesen, amennyiben a dekorációk sértetlenül visszaérkeznek hozzánk, a kaució teljes összegét visszakapjátok. Így tudjuk biztosítani azt, a hogy a csomagok a következő hétvégén egy másik pár nagy napját varázsolják meséssé : )

A kauciót kizárólag banki átutalással tudjátok részünkre kifizetni, és úgy is kapjátok vissza a bérlés után ugyanarra a bankszámlaszámra, amiről az utalás érkezett.

FONTOS, hogy csak abban az esetben vehető át a csomag a megjelölt hétvége előtt, amennyiben a szükséges bérleti díj és kaució teljes összege maradéktalanul beérkezett a számlánkra!

CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA

Az esküvői dekorációs csomagok átvétele személyesen történik Budapesten vagy Szolnokon.

A csomag/csomagok átvétele legkésőbb a megjelölt dátum előtti napon történik. A csomagot ellenőrizni kell és az átvételi jegyzéken jelölni, hogy minden épségben megérkezett-e.

DEKORÁLÁSRA FEL!

Már csak annyi dolgotok van, hogy elhelyezzétek a dekorációt! Kívánjuk, hogy életetek egyik legfontosabb napja pontosan olyan varázslatos és emlékezetes legyen, mint amilyennek megálmodtátok!

VISSZAKÜLDÉS

A csomagok visszaszállítása legkésőbb az esküvő utáni harmadik napig esedékes.

Javasoljuk, hogy előző nap készítsétek elő a csomagokat a szállításra. A szerződési feltételek teljesülésének érdekében kulcsfontosságú, hogy az esküvő utáni legkésőbb harmadik napon a csomagokat visszaszállítsátok.

KAUCIÓ & ELSZÁMOLÁS

A csomag beérkezését követően ellenőrizzük, hogy minden tételt visszaküldtetek-e, valamint vannak-e sérült elemek. Amennyiben minden rendben van a csomaggal, úgy a kaució teljes összegét visszautaljuk. Amennyiben hiányos a csomag vagy valami sérülten érkezik, a kaucióból az a tétel levonásra kerül, és a maradék összeget utaljuk vissza. A levont tételről számlát állítunk ki Nektek. Az egyes elemek összegét az ÁSZF tartalmazza. A kauciót minden esetben banki átutalással kapod vissza tőlünk ugyanarra a bankszámlaszámra, amiről érkezett.

FÉNYKÉPEK : )

Az esküvőtökről örömmel fogadunk képeket, hogy - ha csak utólag is - de beleshessünk a kulisszák mögé, és megnézzük, hogyan tette a dekorációnk még varázslatosabbá az esküvőtöket!