RÓLUNK

a TÖRTÉNETüNK

Kik is vagyunk mi? Nos igen, azért ez egy jogos kérdés : )

Lássuk is: két nagyon gyerekkori barátnő, Bia és Adri. Rajongunk mindenért, aminek köze van a dekoráláshoz, a lakberendezéshez, az átalakításhoz, a festéshez vagy a művészetekhez.  Ez a szenvedély vezetett oda, hogy Adri esküvőjéből inspirálódva kitaláljuk ezt a szolgáltatást.

 

A KEZDETEK…

Az esküvői dekor közös tervezése közepette döbbentünk rá, hogy mennyi munkával jár a dekoráció kitalálása, összeállítása, nem beszélve arról, hogy különböző helyekről kell beszerezni a dekorelemeket. De mi van, ha az egyik helyről a gyertyatartó tetszik, a másikról meg a farönk? Rendeljek 2-3-4 helyről, ekkora macerával? Vajon így is megkapjuk majd azt a látványt, amit megálmodtunk? Arról nem beszélve, hogy a különböző helyekről való rendelgetés rengeteg időt és energiát felemészt.

Ekkor eszméltünk rá, mekkora munkával jár saját esküvői dekoráció megtervezése, beszerzése és összeválogatása, úgy hogy stílusban és méretben is passzoljanak egymáshoz. És akkor az anyagi vonatkozásról még nem is beszéltünk, hiszen minden pár tudja, hogy esküvőszervezésnél minden forint számít!

Így jutott először eszünkbe, milyen jó lenne, ha a megfelelő stílusú dekorációs elemeket mind egy csomagban tudnánk kibérelni, méghozzá jó áron.

 

Decor Dream kialakulása

Innen már csak egy lépés volt, hogy megszülessen bennünk a saját vállalkozás ötlete. 

Az a célunk, hogy megspóroljuk Nektek azt az időt, pénzt és energiát, amivel egy igényes, stílusos és különleges dekoráció összeválogatásához elengedhetetlen.

Nagyon izgalmas és rendkívül kreatív munkafolyamat eredményeként született meg közös vállalkozásunk, a Decor Dream. : ) Jelenleg két stílus közül választhattok (vintage és modern rustic), de máris rengeteg jó ötlet motoszkál a fejünkben a jövőre nézve! Nem csak további stílusokat tervezünk, hanem kiegészítő csomagokat is, ám ezekről egyelőre nem árulhatunk el többet. Azt viszont elmondhatjuk, hogy a csomagok darabjainak egy részét mi is rendeltük, de vannak olyan elemek is, amelyeket mi magunk készítettünk! Elképesztő élmény volt a kreatívkodás, és már alig várjuk, hogy munkánk gyümölcse szebbé tegye a párok nagy napját!

Fogadjátok szeretettel csomagjainkat és bátran merítsetek ihletet az oldalunkon lévő fotókból! Amennyiben megtetszik valamelyik csomagunk, írjatok emailt vagy foglaljátok le a választott szolgáltatást az űrlapon keresztül! Alig várjuk, hogy hozzájárulhassunk esküvői álmotok megvalósításához!

Adri és Bia

DECOR DREAM wedding box MEGALKOTÓI

Nézzétek meg a kollekciókat!